m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Myrsky Kotimainen harmaa Villalanka
Myrskyluodon Myrsky Kotimainen harmaa Villalanka

Myrskyluodon Myrsky Kotimainen harmaa Villalanka

Myrskyluodonvilla
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis hahtuvalanka Myrsky on villalanka, joka kutsuu luonnon ytimeen kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Luonnonvärit voit tilata 100g vyyhdeissä.

Saatavuus 13 kpl

Myrskyluodon Myrsky kotimainen villalanka on kutsu luonnon ytimeen, valmistettu huolella ahvenanmaanlampaanvilloista ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, joka tuo esiin saariston voiman ja kauneuden. Tämä erityinen lanka ei ole pelkästään neuletarvike, vaan se on luonnonläheinen käsityö, joka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan saariston ainutlaatuisessa ympäristössä.

Myrsky lanka esittelee luonnonvärin, tummanharmaan, joka heijastaa saariston karujen kallioiden ja myrskyisien merien voimaa. Jokainen vyyhti on huolella valmistettu, mikä antaa langalle ainutlaatuisen ilmeen ja mahdollistaa yksilöllisten neuleprojektien luomisen. Tummanharmaa sävy luo tunnelmaa ja syvyyttä jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Myrsky ei ole vain kotimainen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Myrsky langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä tummanharmaa väri kertoo tarinaa saariston voimasta ja kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Myrskyn tummanharmaan sävyn voimaa ja ilmentävät saariston ainutlaatuista viehätystä.

  • Myydään n. 100g painoisissa vyyhdeissä
  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
Arvostelut 4 1 arvostelu
Ihana lanka
Hieman haastava neuloa, mutta muuten aivan ihana lanka - atoopikkona en ihan paljaalle iholle uskalla laittaa (neuloessa ei kuitenkaan mitään reaktioata), mutta tästä saa upean villapaidan tai....