m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Ulappa  vaaleanvihreä Villalanka
Myrskyluodon Ulappa  vaaleanvihreä Villalanka 100g 110g 115g 95g 105g 85g

Myrskyluodon Ulappa vaaleanvihreä Villalanka

Myrskyluodonvilla
19,46 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 12 kpl

Myrskyluodon Ulappa hahtavalanka kutsuu neulojat lumoavalle matkalle saariston raikkauteen ja värien maailmaan. Tämä ainutlaatuinen lanka on huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista, kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, tarjoten samalla kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisiin neuleprojekteihin.

Ulappa lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn vedenvihreän sävyn, joka heijastaa saariston merien kimaltelua ja huhtikuun vihreyttä. Jokainen vyyhti on ainutlaatuisesti värjätty käsityönä, mikä tekee langasta persoonallisen ja antaa neulomuksillesi uniikin ilmeen. Vedenvihreä sävy luo tunnelman keväisen luonnon heräämisestä ja merituulen tuomasta raikkaudesta.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, jolloin voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Ulappa ei ole vain villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Ulappa-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä vedenvihreä väri kertoo tarinaa kevään heräämisestä ja saariston kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Ulapan vedenvihreän sävyn loistoa ja ilmentävät saariston ainutlaatuista viehätystä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua