m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Aava Keltainen Villalanka
Myrskyluodon Aava Keltainen Villalanka 105g 120 95g 115g 110g 130g

Myrskyluodon Aava Keltainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon Aava villalanka kuvastaa saariston aurinkoista voimaa ja värikästä elämää. Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii moniin tekniikoihin.

Saatavuus 12 kpl

Myrskyluodon Aava keltainen villalanka kuvastaa saariston aurinkoista voimaa ja värikästä elämää, luotu huolella ahvenanmaanlampaanvilloista ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Tämä erityinen lanka ei ole vain neuletarvike, vaan se on matka saariston tunnelmaan, jossa aurinko heijastuu meren pinnalla ja luo eloisuutta ympärilleen.

Aava lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn vahvan keltaisen sävyn, joka hehkuu kuin saariston aurinko parhaimmillaan. Jokainen vyyhti on taidokkaasti värjätty käsityönä, mikä tekee langasta persoonallisen ja antaa neulomuksillesi ainutlaatuisen ilmeen. Keltainen väri tuo mieleen saariston rehevät niityt ja auringonpaisteen kimaltelevan meren pinnalla.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, jolloin voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Aava ei ole vain keltainen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Aava-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä keltainen väri kertoo tarinaa valosta ja elämästä saariston sydämessä. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Aavan keltaisen hehkun ja ilmentävät saariston ainutlaatuista viehätystä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa. Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua