m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Meri Sininen Villalanka
Myrskyluodon Meri Sininen Villalanka 100g 105g 115g 95g 110g 85g 90g

Myrskyluodon Meri Sininen Villalanka

19,51 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. Islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 7 kpl

Myrskyluodon Meri sininen villalanka kutsuu neulojat sukeltamaan syvälle saariston inspiroivaan maailmaan, jossa aallot kohtaavat ahvenanmaanlampaanvillan yhdistyen täydellisen langan luomiseksi. Tämä ainutlaatuinen lanka on huolella kehrätty kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, joka tarjoaa paitsi lujuutta myös monipuolisuutta kaikenlaisiin neuleprojekteihin.

Meri-lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn sinisen sävyn, joka kimaltelee kuin meren pinta auringonlaskun aikaan. Jokainen vyyhti on huolellisesti värjätty käsityönä, mikä antaa langalle uniikin ja elävän ilmeen. Sininen väri heijastaa saariston merellisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden luoda neuleita, jotka tuovat mieleen meren loputtoman kauneuden.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Meri ei ole vain sininen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Meri langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä sininen väri kertoo tarinaa meren syvyyksistä ja saariston kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Meren sinisen sävyn loistoa ja ilmentävät saariston lumoa.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua