m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Tyrsky violetti villalanka
Myrskyluodon Tyrsky violetti villalanka 90g 100g 105g 115g 95g 110g

Myrskyluodon Tyrsky violetti villalanka

Myrskyluodonvilla
20,60 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 10 kpl

Myrskyluodon Tyrsky violetti villalanka kutsuu neulojat lumoavaan seikkailuun saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tämä ainutlaatuinen lanka on tarkkaan suunniteltu vastaamaan ahvenanmaanlampaanvillan vaativiin olosuhteisiin, kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, mikä takaa langan kestävyyden ja monipuolisuuden.

Tyrsky lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn violetin sävyn, joka hehkuu kuin saariston auringonlasku taivaanrannalla. Jokainen vyyhti on käsityönä värjätty, mikä tekee langasta persoonallisen ja antaa neulomuksillesi ainutlaatuisen ilmeen. Violetti sävy luo tunnelmallisen ja elegantin vaikutelman jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, mikä tekee Tyrskystä ihanteellisen valinnan sekä kokeneille neulojille että vasta-alkajille.

Myrskyluodon Tyrsky ei ole pelkästään violetti villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Tyrsky langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä violetti väri kertoo tarinaa saariston taianomaisista hetkistä ja lumoavasta kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Tyrskyn violetin hehkun ja ilmentävät saariston ainutlaatuista viehätystä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua