m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Karikko Punainen Villalanka
Myrskyluodon Karikko Punainen Villalanka 95g 85g 100g

Myrskyluodon Karikko Punainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
19,51 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen ja kotimainen hahtuvalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi.

Saatavuus 3 kpl

Myrskyluodon Karikko punainen villalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Tämä ainutlaatuinen lanka ei ole pelkästään neuletarvike, vaan se on taidokas käsityö, joka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan saariston kauniissa maisemissa.

Karikko lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn punaisen sävyn, joka kirkkaudessaan hehkuu kuin saariston auringonlasku. Jokainen vyyhti on taidokkaasti värjätty käsityönä, mikä antaa langalle yksilöllisen ilmeen ja mahdollistaa ainutlaatuisten neuleprojektien luomisen. Punainen sävy luo intohimoa ja lämpöä jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Karikko ei ole vain punainen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Karikko-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä punainen väri kertoo tarinaa intohimoisista hetkistä ja saariston voimasta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Karikon punaisen hehkun ja ilmentävät saariston kauneutta ja voimaa.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua