m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Rannikki Roosa Villalanka
Myrskyluodon Rannikki Roosa Villalanka 105g 100g 110g 95g 90g

Myrskyluodon Rannikki Roosa Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
20,60 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 13 kpl

Myrskyluodon Rannikki roosa villalanka kutsuu neulojat nauttimaan saariston tunnelmasta ja luomaan kauniita käsitöitä. Tämä erityinen lanka on huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista, kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, tarjoten samalla kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisiin neuleprojekteihin.

Rannikki lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn vanhanroosan sävyn, joka tuo mieleen auringonlaskun pehmeät sävyt ja merenrannan romanttisen tunnelman. Jokainen vyyhti on ainutlaatuisesti värjätty käsityönä, mikä tekee langasta persoonallisen ja antaa neulomuksillesi uniikin ilmeen. Roosa sävy luo lempeän ja elegantin tunnelman jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Rannikki ei ole vain lanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Rannikki-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä roosa sävy kertoo tarinaa rannikon romanttisista hetkistä ja saariston ainutlaatuisesta kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Rannikin roosan pehmeyttä ja ilmentävät saariston lumoa.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua