m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Meripihka keltainen Villalanka
Myrskyluodon Meripihka keltainen Villalanka 105g 115g 100g 90g 110g

Myrskyluodon Meripihka keltainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
20,60 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Myrskyluodon Meripihka kaksisäikeinen villalanka kutsuu neulojat lumoavaan matkaan saariston inspiroimaan maailmaan. Tämä ainutlaatuinen lanka on huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista, jotka on kehrätty kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, tarjoten samalla kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisiin neuleprojekteihin.

Meripihka lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn vahvan keltaisen sävyn, joka tuo mieleen meren rannalla hohtavat meripihkan vivahteet. Jokainen vyyhti on ainutlaatuisesti värjätty käsityönä, mikä tekee langasta erottuvan ja antaa neulomuksillesi yksilöllisen ilmeen. Meripihkan keltainen sävy tuo aurinkoisen lämmön ja elinvoiman jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, jolloin voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Meripihka ei ole vain kaksisäikenen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Meripihka langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä keltainen sävy kertoo tarinaa auringonpaisteesta ja meren hehkuvasta kauneudesta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Meripihkan lämpöä ja ilmentävät saariston ainutlaatuista viehätystä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua