m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskynluodon Tyrni Oranssi Villalanka
Myrskynluodon Tyrni Oranssi Villalanka 95g 100g 105g 115g 110g

Myrskynluodon Tyrni Oranssi Villalanka

Myrskyluodonvilla
21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon Tyrni oranssi villalanka kutsuu neulojat luomaan kauniita ja eloisia käsitöitä islantilaisneuleista villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 20 kpl

Myrskyluodon Tyrni oranssi villalanka on ainutlaatuinen käsityön aarteiden aarre, suunniteltu erityisesti saariston vaativiin olosuhteisiin ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi korkealaatuisesta ahvenanmaanlampaanvillasta. Tämä lanka on enemmän kuin vain neuletarvike – se on kutsu astua saariston voiman ja värikkyyden maailmaan, joka heijastuu jokaisessa luomuksessa.

Tyrni lanka on kaunis käsinvärjätty oranssi, mikä antaa sille eloisuutta ja persoonallisuutta. Jokainen kerä on taidokkaasti värjätty, tuoden esiin luonnon inspiroiman värimaailman. Tämä luo mahdollisuuden luoda neuleita, joissa hehkuu saariston aurinkoinen energia.

Kaunis hahtuvalanka sopii täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, mikä tekee Tyrni-langasta ihanteellisen valinnan sekä kokeneille neulojille että vasta-alkajille.

Myrskyluodon Tyrni ei ole vain oranssi villalanka – se on taianomainen matka saariston värien ja luonnonkauneuden maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Tyrni-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan inspiroivaan seikkailuun, jossa luovuus ja saariston voima yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Luo kauniita käsitöitä, jotka hehkuvat Tyrnin oranssista loistosta ja kertovat tarinaa saariston lumosta.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua