m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodonvilla Tyyni Valkoinen Villalanka
Myrskyluodonvilla Tyyni Valkoinen Villalanka

Myrskyluodonvilla Tyyni Valkoinen Villalanka

Myrskyluodonvilla
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tyyni valkoinen villalanka kutsuu neulojat luomaan kauniita ja kestäviä käsitöitä saariston rauhallisessa ilmapiirissä, saatavilla 100 gramman vyyhdeissä.

Saatavuus 10 kpl

Myrskyluodonvilla Tyyni valkoinen villalanka on mestarillisesti luotu vastaamaan saariston haasteisiin, kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi ylivoimaisen laadukkaasta ahvenanmaanlampaanvillasta. Tämä ainutlaatuinen lanka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan, tarjoten neulojille mahdollisuuden luoda kauniita ja kestäviä käsitöitä, joissa heijastuu saariston rauha ja luonnonkauneus.

Tyyni lanka on luonnonvärinen luonnonvalkoinen, joka tuo jokaiseen neuleeseen puhtaan ja ajattoman ilmeen. Voit tilata tämän kauniin langan käsin värjättyinä vyyhtinä, joiden paino on noin 100 grammaa. Tämä mahdollistaa monipuolisten neuleprojektien toteuttamisen ja antaa tilaa luovuudelle.

Kaunis hahtuvalanka sopii täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta olitpa sitten kokenut neuloja tai vasta-alkaja.

Myrskyluodonvilla Tyyni ei ole vain valkoinen villalanka – se on kutsu sukeltaa saariston tyyneyteen ja luoda kauniita käsitöitä, jotka kertovat tarinaa perinteen kunnioituksesta ja luonnon voimasta. Tartu puikkoihin ja anna Tyyni langalle mahdollisuus inspiroida sinua luomaan kauniita neuleita, jotka säteilevät valkoisen villan puhtautta ja kauneutta.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
Arvostelut 0 arvostelua