m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Usva vaaleanharmaa Villalanka
Myrskyluodon Usva vaaleanharmaa Villalanka

Myrskyluodon Usva vaaleanharmaa Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Usva, suomalainen villalanka kutsuu neulojat luomaan kauniita ja kestäviä käsitöitä saariston inspiroimassa ilmapiirissä. Saatavilla 100 gramman vyyhdeissä.

Saatavuus 29 kpl

Myrskyluodon Usva suomalainen villalanka on ainutlaatuinen taidonnäyte, luotu huolella saariston vaativiin olosuhteisiin ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi korkealaatuisesta ahvenanmaanlampaanvillasta. Tämä ylpeänä suomalainen lanka yhdistää perinteen ja nykyaikaisen neulonnan, tarjoten neulojille mahdollisuuden luoda kauniita ja kestäviä käsitöitä, joissa kimaltelee saariston henki.

Usva lanka on luonnonvärinen vaaleanharmaa, mikä antaa jokaiselle neuleelle pehmeän ja luonnollisen ilmeen. Voit tilata tämän kauniin langan käsin värjättyinä vyyhtinä, joiden paino on noin 100 grammaa. Tämä mahdollistaa erilaisten neuleprojektien toteuttamisen ja luo rajattomasti mahdollisuuksia neulonnan maailmassa.

Kaunis hahtuvalanka sopii täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden kaikille neulojille, olivatpa he sitten kokeneita tai vasta-alkajia. 

Usva on enemmän kuin vain suomalainen villalanka – se on kutsu astua saariston usvaan ja luoda kauniita käsitöitä, jotka kertovat tarinaa suomalaisesta luonnosta ja perinteestä. Tartu puikkoihin ja anna Usva langalle mahdollisuus inspiroida sinua luomaan kauniita neuleita, jotka kimmeltävät suomalaisen villan ylpeydestä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
  • Myydään 100 gramman vyyhdeissä
Arvostelut 0 arvostelua