m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Maininki Harmaa Villalanka
Myrskyluodon Maininki Harmaa Villalanka

Myrskyluodon Maininki Harmaa Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Maininki on harmaa villalanka, kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, tarjoten saariston inspiroiman eleganssin. Saatavilla noin 100 gramman vyyhdeissä.

Saatavuus 34 kpl

Myrskyluodon Maininki harmaa villalanka on todellinen käsityön mestariteos, suunniteltu huolella saariston vaativiin olosuhteisiin ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi korkealaatuisesta ahvenanmaanlampaanvillasta. Tämä ainutlaatuinen lanka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan tarjoten neulojille mahdollisuuden luoda kauniita ja kestäviä käsitöitä.

Maininki lanka on luonnonvärinen keskiharmaa, mikä luo elegantin ja ajattoman ilmeen jokaiseen neuleeseen. Voit tilata tämän kauniin langan käsin värjättyinä vyyhtinä, joiden paino on noin 100 grammaa. Tämä helpottaa projektien suunnittelua ja luo mahdollisuuksia erilaisiin neulontaprojekteihin.

Kaunis hahtuvalanka on monipuolinen valinta, joka sopii täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, olipa kyseessä sitten kokenut neuloja tai vasta-alkaja.

Myrskyluodon Maininki ei ole vain harmaa villalanka – se on kutsu sukeltaa saariston tunnelmaan ja luoda kauniita käsitöitä, jotka heijastavat perinteen ja luonnon kauneutta. Tartu puikkoihin ja anna Maininki-langalle mahdollisuus olla osa käsin tehtyjä mestariteoksiasi, jotka tuovat mukanaan saariston rauhan ja voiman.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
  • Myydään 100 gramman vyyhteinä
Arvostelut 0 arvostelua