m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyuodon Laine Vaaleansininen Villalanka
Myrskyuodon Laine Vaaleansininen Villalanka 105 110g 120g 115g

Myrskyuodon Laine Vaaleansininen Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
24,11 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 6 kpl

Myrskyluodon Laine vaaleansininen villalanka on kutsu astua saariston rauhalliseen maailmaan, luotu huolella ahvenanmaanlampaanvilloista kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Tämä ainutlaatuinen lanka yhdistää laadun, kestävyyden ja kauneuden, tuoden samalla ripauksen saariston tunnelmaa jokaiseen neuleprojektiin.

Laine lanka on kauniisti käsinvärjätty vaaleahkon siniseksi, heijastaen saariston meren ja taivaan sävyjä. Tämä lempeä väri luo raikkaan ja rauhoittavan ilmeen kaikkiin neuleisiin. Voit nauttia tästä kauniista sävystä tilaamalla langan käsinvärjättyinä vyyhtinä, jotka painavat noin 100 grammaa ja tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia luovuudelle.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja viehättäviin kaarrokeneuleisiin. Laine tarjoaa neulojille mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ja tyylikkäitä käsitöitä, olivatpa he sitten kokeneita mestareita tai vasta-alkajia. Langan kaksisäikeinen rakenne varmistaa erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden.

Myrskyluodon Laine ei ole vain lanka, vaan se on kutsu sukeltaa käsityön maailmaan, joka yhdistää saariston perinteen ja modernin neulonnan. Tartu puikkoihin ja anna Laine langalle mahdollisuus inspiroida sinua luomaan kauniita neuleita, jotka kertovat tarinaa saariston kauneudesta ja rauhasta.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet