m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Kallio Musta Villalanka
Myrskyluodon Kallio Musta Villalanka

Myrskyluodon Kallio Musta Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kallio on elegantti musta villalanka, joka on kaksisäikeinen hahtuvalanka. Se tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä ja helppoa työstettävyyttä. 100 grammaa.

Saatavuus 28 kpl

Myrskyluodon Kallio musta villalanka kätkee sisäänsä saariston voimaa ja perinnettä, kehrättynä huolella kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi korkealaatuisesta ahvenanmaanlampaanvillasta. Tämä lanka on suunniteltu vastaamaan saariston olosuhteiden vaatimuksiin, tuoden samalla eleganttia ja ajatonta tyylikkyyttä jokaiseen neuleprojektiin.

Kallio lanka on luonnonvärinen harmaaseen taittava musta, mikä luo syvyyttä ja moniulotteisuutta neuleisiin. Tämä sävy antaa langalle modernin ja klassisen ilmeen, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin käsitöihin. Voit tilata Kallio-langan noin 100 gramman painoisissa vyyhdeissä, joka helpottaa projektien suunnittelua ja langan käyttöä.

Kaunis hahtuvalanka ei ainoastaan täytä korkeimpia laatustandardeja vaan myös tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia luovuudelle. Se sopii täydellisesti islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin, tuoden jokaiseen neuleeseen ainutlaatuista luonnetta. Langan kaksisäikeinen rakenne tarjoaa erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, olipa kyseessä sitten kokenut neuloja tai vasta-alkaja.

Myrskyluodon Kallio on enemmän kuin vain musta villalanka – se on kutsu luovuuteen ja perinteen kunnioittamiseen. Jokainen neuleprojekti, johon käytät tätä lankaa, kertoo tarinaa saariston voimasta ja kauneudesta. Tartu puikkoihin ja anna Kallio langalle mahdollisuus olla osa käsin tehtyjä mestariteoksiasi, jotka kantavat mukanaan saariston sielua ja perintöä.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
  • Villalankaa 100 grammaa
Arvostelut 0 arvostelua