m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Luoto Helmenharmaa Villalanka
Myrskyluodon Luoto Helmenharmaa Villalanka

Myrskyluodon Luoto Helmenharmaa Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis hahtuvalanka sopii islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin. Luonnonvärit voit tilata noin 100g painoisissa vyyhdeissä.

Saatavuus 30 kpl

Myrskyluodon Luoto on tyylikäs helmenharmaa villalanka, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan saariston vaativiin olosuhteisiin. Tämä ainutlaatuinen lanka on valmistettu huolella kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi, joka perustuu korkealaatuiseen ahvenanmaanlampaanvillaan. Luoto-lanka tarjoaa neulojille mahdollisuuden sukeltaa käsityön maailmaan laadukkaalla materiaalilla, joka on suunniteltu kestämään aikaa.

Luoto lanka on kauniin helmenharmaa, tuoden mieleen saariston rauhalliset maisemat ja meren aallot. Tämä luonnollinen väri antaa langoille elegantin ja ajanmukaisen ilmeen. Voit tilata Luoto-langan noin 100 gramman painoisissa vyyhdeissä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin neuleprojekteihin.

Kaunis hahtuvalanka sopii täydellisesti islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä viehättäviin kaarrokeneuleisiin. Luoto tarjoaa monipuolisuutta ja mahdollisuuden luoda yksilöllisiä käsitöitä, oli sitten kyseessä sitten kokenut neuloja tai vasta-alkaja. Lanka tarjoaa erinomaisen juoksevuuden, mikä tekee siitä miellyttävän työstää.

Myrskyluodon Luoto ei ole pelkästään helmenharmaa villalanka, se on kutsu saariston tunnelmaan ja perinteisiin. Voit tuntea saariston läsnäolon jokaisessa neuletyössäsi, kun käytät tätä laadukasta villalankaa. Tartu puikkoihin ja anna Luoto-langalle mahdollisuus olla osa käsityötäsi, joka kertoo tarinaa luonnollisista kauneuksista ja perinteistä.

  • Tilaa n. 100g painoisissa vyyhdeissä
  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
Arvostelut 0 arvostelua