m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Koralli Villalanka
Myrskyluodon Koralli Villalanka 110g 115g

Myrskyluodon Koralli Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
25,20 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 3 kpl

Myrskyluodon Koralli on taianomainen vedenvihreä villalanka, joka kutsuu sinut astumaan saariston lumoavaan maailmaan. Tämä ainutlaatuinen lanka on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin neuleprojekteihin, kukoistaen kaksisäikeisenä hahtuvalankana, joka on valmistettu huolella valikoiduista ahvenanmaanlampaanvilloista.

Koralli langan kauneus heijastaa saariston olosuhteiden inspiroivaa luonnetta. Kaksisäikeinen hahtuvalanka tarjoaa mahdollisuuden luoda kauniita islantilaisneuleita, norjalaisia villapaitoja ja viehättäviä kaarrokeneuleita. Sen monipuolinen käyttö soveltuu sekä kokeneille neulojille että niille, jotka vasta aloittelevat neulomisen taidetta.

Langan ainutlaatuinen vetovoima piilee sen käsinvärjätyssä vedenvihreän värimaailmassa. Koralli-langan väritys kuvastaa meren syvyyksiä ja saariston rannikon kauneutta. Jokainen kerä on taidokkaasti käsinvärjätty, mikä tekee jokaisesta neuleesta uniikin ja persoonallisen.

Myrskyluodon Koralli villalanka on enemmän kuin vain lanka – se on kutsu seikkailuun luovuuden maailmassa. Voit sukeltaa syvemmälle neulomisen iloon ja samalla nauttia ahvenanmaanlampaanvillan pehmeydestä ja laadusta. Luo omia mestariteoksiasi, jotka kertovat tarinaa saariston inspiroimasta luovuudestasi Myrskyluodon Koralli-langalla. Tartu puikkoihin ja anna mielikuvituksen lentää saariston tuulen tavoin!

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa. Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet