m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. Kangasalaneule paketti  koko XS/S
Kangasalaneule paketti  koko XS/S Kangasalaneule paketti  koko XS/S

Kangasalaneule paketti koko XS/S

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
136,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kangasalaneule koottuna mukavasti pakettiin! Mukana ohje sekä 300g Mainiki, 100g Tyyni, 100g Ulappa, 100g Tyrni

Saatavuus 1 kpl

Neuleohje juhlistaa Kangasalan hevosia 

Kangasalla on vietetty vuonna 2022 hevosvoimien vuotta ja tehty hevoskaupunkia tunnetuksi erilaisten tapahtumien kautta. Kangasalalaisen taideteollisen suunnittelijan Merja Palinin Hevosvoimainen Kangasala -kaarrokeneule syntyi juhlistamaan teemavuotta ja ilahduttamaan kaikkia hevosten ja käsitöiden ystäviä.

Neuleen on suunnitellut kangasalalainen taideteollinen suunnittelija Merja Palin, joka on hevosihminen itsekin. 

– Villapaita syntyi sekä hevosten, että Kangasalan luonnon inspiroimana. Lempeän hevosen lisäksi helmassa ja pääntiellä löytyy puita, jotka kuvaavat Kangasalan kaunista luontoa”, Merja Palin kertoo. 

– Villapaidan malli on islantilaislähtöinen kaarrokeneule. Islannissa hevoset, ratsastus ja lämpimät kaarrokeneuleet ovat aina kuuluneet yhteen”.

Suunnittelun lisäksi Hevosvoimainen Kangasala -neuleen materiaali kuvastaa paikallista osaamista. Lankana tässä villapaidassa käytetään alkuperäisrotu ahvenanmaanlampaan villalankaa. 

-teksti ja kuvat Visit Kangasala

Arvostelut 0 arvostelua