m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. Kangasalaneule paketti  koko XL
Kangasalaneule paketti  koko XL Kangasalaneule paketti  koko XL

Kangasalaneule paketti koko XL

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
170,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kangasalaneule koottuna mukavasti pakettiin! Mukana ohje sekä 500g Mainiki, 100g Tyyni, 100g Ulappa, 100g Tyrni

Saatavuus 1 kpl

Neuleohje juhlistaa Kangasalan hevosia 

Kangasalla on vietetty vuonna 2022 hevosvoimien vuotta ja tehty hevoskaupunkia tunnetuksi erilaisten tapahtumien kautta. Kangasalalaisen taideteollisen suunnittelijan Merja Palinin Hevosvoimainen Kangasala -kaarrokeneule syntyi juhlistamaan teemavuotta ja ilahduttamaan kaikkia hevosten ja käsitöiden ystäviä.

Neuleen on suunnitellut kangasalalainen taideteollinen suunnittelija Merja Palin, joka on hevosihminen itsekin. 

– Villapaita syntyi sekä hevosten, että Kangasalan luonnon inspiroimana. Lempeän hevosen lisäksi helmassa ja pääntiellä löytyy puita, jotka kuvaavat Kangasalan kaunista luontoa”, Merja Palin kertoo. 

– Villapaidan malli on islantilaislähtöinen kaarrokeneule. Islannissa hevoset, ratsastus ja lämpimät kaarrokeneuleet ovat aina kuuluneet yhteen”.

Suunnittelun lisäksi Hevosvoimainen Kangasala -neuleen materiaali kuvastaa paikallista osaamista. Lankana tässä villapaidassa käytetään alkuperäisrotu ahvenanmaanlampaan villalankaa. 

-teksti ja kuvat Visit Kangasala

Arvostelut 0 arvostelua