m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Tyyni Paksu Villalanka
Myrskyluodon Tyyni Paksu Villalanka

Myrskyluodon Tyyni Paksu Villalanka

16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon Tyyni paksu villalanka kätkee sisäänsä saariston rauhan ja tyyneyden, tarjoten laadukasta 3-säikeistä hahtuvalankaa.

Saatavuus 5 kpl

Myrskyluodon Tyyni paksu villalanka kätkee sisäänsä saariston rauhan ja tyyneyden, tarjoten laadukasta 3-säikeistä hahtuvalankaa, joka kutsuu luomaan ulkoneuleita, lapasia ja muhkeita pipoja. Tämä villalanka on suunniteltu tuomaan esiin saariston lempeän kauneuden ja tarjoamaan lämmön tunteen jokaiseen neuleprojektiin.

Tyyni lanka on ihanteellinen valinta sekä kokeneille että vähemmän kokeneille neulojille, tuoden mukanaan iloa ja helppoutta neulontaprosessiin. Sen 3-säikeinen rakenne tekee langasta pehmeän ja helposti käsiteltävän, sopien erinomaisesti erilaisiin neulemalleihin. Erityisesti islantilaisneuleissa Tyyni vastaa alafosslopi-vahvuutta, tarjoten vahvaa ja kestävää materiaalia neuleisiin.

Luonnonvalkoinen väri Tyyni langassa heijastaa saariston puhdasta kauneutta ja luo vaikutelman ajattomasta eleganssista. Tämä väri on monipuolinen ja helposti yhdistettävissä erilaisiin vaatekappaleisiin, luoden vaikutelman klassisesta ja luonnollisesta kauneudesta.

Myrskyluodon Tyyni paksu villalanka kutsuu sinut luomaan rauhallisia ja tyylikkäitä neuleita, jotka tuovat mukanaan saariston rauhallisuuden ja luonnonläheisyyden. Tartu puikkoihin ja anna Tyyni-langalle mahdollisuus olla osa neuleprojektejasi, täydentäen samalla vaatekaappiasi kestävällä kauneudella ja saariston tunteella.

  • Tex 3 x 285
  • Juoksevuus n. 110m/100g 
Arvostelut 0 arvostelua