m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Myrsky Paksu Villalanka
Myrskyluodon Myrsky Paksu Villalanka

Myrskyluodon Myrsky Paksu Villalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon Myrsky paksu villalanka tuo mukanaan voimakkaan ja lämpimän tunnelman saaristosta, tarjoten laadukasta 3-säikeistä hahtuvalankaa.

Saatavuus 30 kpl

Myrskyluodon Myrsky paksu villalanka tuo mukanaan voimakkaan ja lämpimän tunnelman saaristosta, tarjoten laadukasta 3-säikeistä hahtuvalankaa, joka kutsuu luomaan ulkoneuleita, lapasia ja muhkeita pipoja. Tämä villalanka on suunniteltu tuomaan esiin saariston myrskyisän kauneuden ja tarjoamaan lämmön tunteen jokaiseen neuleprojektiin.

Myrsky lanka on ihanteellinen valinta niin kokeneille kuin vähemmän kokeneille neulojille, tuoden iloa ja helppoutta neulontaprosessiin. Sen 3-säikeinen rakenne tekee langasta pehmeän ja helposti käsiteltävän, sopien erinomaisesti erilaisiin neulemalleihin. Erityisesti islantilaisneuleissa Myrsky vastaa alafosslopi-vahvuutta, tarjoten vahvaa ja kestävää materiaalia neuleisiin.

Tummanharmaa sävy Myrsky-langassa antaa projekteille syvyyttä ja eleganttia. Tämä värivalinta heijastaa saariston voimakasta luontoa ja luo vaikutelman ajattomasta tyylikkyydestä. Tumma sävy on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin vaatekappaleisiin, luoden vaikutelman klassisesta kauneudesta.

Myrskyluodon Myrsky paksu villalanka kutsuu sinut tutustumaan saariston voimaan ja kauneuteen, tarjoten laadukasta materiaalia, joka kestää aikaa ja säilyttää kauneutensa. Tartu puikkoihin ja anna Myrsky-langalle mahdollisuus olla osa neuleprojektejasi, tuoden samalla mukanaan saariston myrskyisän hengen ja lämmön.

  • Tex 3 x 285
  • Juoksevuus n. 110m/100g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet