m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Kallio Paksu Villalanka
Myrskyluodon Kallio Paksu Villalanka

Myrskyluodon Kallio Paksu Villalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kallio paksu villalanka on myrskyludon ihastuttava 3-säikeinen hahtuvalanka, joka sopii moniin tekniikoihin.

Saatavuus 23 kpl

Myrskyluodon Kallio on ylpeästi esittäytyvä paksu villalanka, joka kutsuu käsityöläiset lumoavaan maailmaan 3-säikeisen hahtuvalankansa kera. Tämä ainutlaatuinen lanka on suunniteltu tarjoamaan korkeaa laatua ja runsasta inspiraatiota kaiken tasoisille neulojille.

Langan tex-luku on 3 x 285, mikä yhdessä runsaan juoksevuuden (noin 110m/100g) kanssa tekee Myrskyluodon Kalliosta ihanteellisen valinnan ulkoneuleisiin, lämpimiin lapasiin ja muhkeisiin pörröpipoihin. Langan paksuus vastaa islantilaisneuleissa alafosslopi-vahvuutta, tarjoten samalla kestävyyttä ja lämpöä kaikkiin talven seikkailuihin.

Myrskyluodon Kallion ihanan pehmeä koostumus ja helppo neulottavuus tekevät siitä myös erinomaisen valinnan vähemmän kokeneille neulojille, jotka haluavat kokeilla käsillään luoda jotain ainutlaatuista ja lämmittävää. Lanka kutsuu luovuutta esiin ja tarjoaa mahdollisuuden luoda yksilöllisiä, käytännöllisiä neuleita, jotka ovat täynnä lämpöä ja tyyliä.

Myrskyluodon Kallio on enemmän kuin vain paksu villalanka – se on kutsumus kokea neulomisen ilo uudella tavalla, antaen samalla tilaa mielikuvitukselle ja luovuudelle. Tartu Myrskyluodon Kallioon ja luo ainutlaatuisia, lämpimiä neuleita, jotka kertovat tarinaa omasta tyylistäsi ja kädenjäljestäsi.

  • Tex 3 x 285
  • Juoksevuus n. 110m/100g 
Arvostelut 0 arvostelua