m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Usva Paksu Villalanka
Myrskyluodon Usva Paksu Villalanka

Myrskyluodon Usva Paksu Villalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon Usva paksu villalanka on kutsu luovuuteen ja lämpöiseen neulontaan, tarjoten korkealaatuista 3-säikeistä hahtuvalankaa.

Saatavuus 30 kpl

Myrskyluodon Usva paksu villalanka on kutsu luovuuteen ja lämpöiseen neulontaan, tarjoten korkealaatuista 3-säikeistä hahtuvalankaa, joka tuo esiin saariston tuulen hengen ja paksun pehmeän villan yhdistelmän. Tämä villalanka on suunniteltu erityisesti ulkoneuleisiin, lapasiin ja muhkeisiin pipoihin, tarjoten neulojille mahdollisuuden luoda lämpimiä ja tyylikkäitä asusteita.

Usva lanka on ilo neuloa myös vähemmän kokeneille neulojille, tarjoten helpon ja mukavan neulontakokemuksen. Sen 3-säikeinen rakenne tekee langasta pehmeän ja helppokäyttöisen, sopien mainiosti erilaisiin neuleprojekteihin. Erityisesti islantilaisneuleissa Usva vastaa alafosslopi-vahvuutta, tarjoten laadukasta ja kestävää materiaalia neuleisiin.

Vaaleanharmaa luonnonväri antaa Usva langalle rauhallisen ja ajattoman ilmeen. Luonnonvärinen sävy heijastaa saariston sumuista tunnelmaa ja luo klassisen kauniita neuleita. Tämä väri sopii moniin erilaisiin tyyleihin ja asusteisiin, ja se on helppo yhdistää eri vaatekappaleisiin.

Myrskyluodon Usva paksu villalanka kutsuu sinut luomaan lämpimiä ja tyylikkäitä neuleita, jotka kietoutuvat ympärillesi saariston tunnelmaa ja pehmeyttä. Tartu puikkoihin ja anna Usva langalle mahdollisuus olla osa luovia neuleprojektejasi, täydentäen samalla vaatekaappiasi ajattomalla eleganssilla ja saariston hengellä.

  • Tex 3 x 285
  • Juoksevuus n. 110m/100g
Arvostelut 0 arvostelua