m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Luoto vaaleanharmaa Karstalanka
Myrskyluodon Luoto vaaleanharmaa Karstalanka

Myrskyluodon Luoto vaaleanharmaa Karstalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon karstalanka on villalanka, josta neulot monipuolisesti villaneuleet. Lanka on parhaimmillaan kalastajaneuleissa ja asusteissa.

Saatavuus 26 kpl

Myrskyluodon Luoto 3-säikeinen karstalanka yhdistää perinteen ja laadukkaan neulonnan tarjoten monipuolisen ja vastuullisesti tuotetun villalangan. Tämä lanka kutsuu neulojat luomaan ainutlaatuisia villaneuleita, lapasia, villasukkia, huiveja ja muita asusteita, tuoden mukanaan saariston rauhan ja villan luonnollisen kauneuden.

Luoto lanka näyttää parhaat puolensa erityisesti kalastajaneuleissa ja muissa villapaidoissa, joissa sen kestävä ja lämmin laatu tulee esiin. Voit luoda käsin kosketeltavia taideteoksia, jotka kertovat Myrskyluodon langan ainutlaatuisesta tarinasta. Lisäksi tämä karstalanka tarjoaa mahdollisuuden huovutukseen, avaten oven luoville ja persoonallisille projekteille.

Myrskyluodon villalangat edustavat sitoutumista vastuulliseen tuotantoon pientiloilta peräisin olevista raaka-aineista. Luonnonsävyiset langat ovat lampaan omia sävyjä, eikä valmistuksessa ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Tämä tekee Luoto-langasta eettisen ja ekologisen vaihtoehdon, joka on omiaan niille, jotka arvostavat ympäristöystävällistä tuotantoa ja laadukasta käsityötä.

Materiaalina Myrskyluodon Luoto 3-säikeinen karstalanka on 100% suomalaista villaa, korostaen paikallista tuotantoa ja perinnettä. Tartu puikkoihin ja anna Luoto-langalle mahdollisuus olla osa luovuuttasi, luoda kestäviä ja kauniita käsitöitä sekä olla ylpeä osa tätä vastuullista tarinaa.

  • Vyyhtikoko: 100g
  • Paksuus: 140 tex x 3
  • Materiaali: 100% suomalainen villa
  • Puikkosuositus: 3-4mm
  • Pesusuositus: villapesu 30º
Arvostelut 0 arvostelua