m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Tyyni valkoinen Karstalanka
Myrskyluodon Tyyni valkoinen Karstalanka

Myrskyluodon Tyyni valkoinen Karstalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon karstalanka on villalanka, josta neulot monipuolisesti villaneuleet, lapaset, villasukat,huivit ja muut asusteet.

Saatavuus 25 kpl

Myrskyluodon Tyyni 3-säikeinen karstalanka on villalanka, joka avaa ovet monipuoliseen neulomisen maailmaan, tarjoten vastuullisesti tuotetun ja laadukkaan neulelangan. Tämä karstalanka on suunniteltu erityisesti villaneuleisiin, lapasiin, villasukkiin, huiveihin ja muihin asusteisiin, tuoden samalla mukanaan saariston rauhallisuuden ja villan luonnollisen kauneuden.

Tyyni lanka on parhaimmillaan kalastajaneuleissa ja muissa villapaidoissa, tarjoten lämmintä ja kestävää materiaalia. Voit luoda yksilöllisiä käsitöitä, jotka heijastavat paitsi taituruuttasi neulomisessa myös Myrskyluodon langan ainutlaatuista tunnelmaa. Lisäksi tämä karstalanka mahdollistaa huovutuksen, jolloin voit toteuttaa luovia ja persoonallisia projekteja.

Myrskyluodon villalangat edustavat sitoutumista vastuulliseen tuotantoon pientiloilta peräisin olevista raaka-aineista. Luonnonsävyiset langat ovat lampaan omia sävyjä, eikä valmistuksessa ole käytetty kemiallisia käsittelyitä, mikä tekee Tyyni-langasta eettisen ja ekologisen valinnan. Langassa käytetty luonnonvalkoinen väri tuo esiin villan alkuperäisen kauneuden ja puhtauden.

Materiaalina Myrskyluodon Tyyni 3-säikeinen karstalanka on 100% suomalaista villaa, mikä korostaa paikallista tuotantoa ja luo yhteyden suomalaiseen maaseutuun. Tartu puikkoihin ja anna Tyyni-langalle mahdollisuus inspiroida luovuuttasi, luoda kestäviä ja kauniita käsitöitä sekä kantaa ylpeydellä osa tätä vastuullista ja perinteikästä tarinaa.

  • Materiaali: 100% suomalainen villa
  • Puikkosuositus: 3-4mm
  • Pesusuositus: villapesu 30º
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet