m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Myrsky harmaa Karstalanka
Myrskyluodon Myrsky harmaa Karstalanka

Myrskyluodon Myrsky harmaa Karstalanka

Tuotetta rajoitettu erä.
16,90 €
Sisältää alv. 24 %

Myrskyluodon karstalanka on villalanka, josta neulot monipuolisesti villaneuleet, lapaset, villasukat,huivit ja muut asusteet.

Saatavuus 34 kpl

Myrskyluodon Myrsky 3-säikeinen karstalanka avaa oven monipuoliseen neulomisen maailmaan, tarjoten vastuullisesti tuotetun villalangan, joka on suunniteltu erityisesti villaneuleisiin, lapasiin, villasukkiin, huiveihin ja muihin lämpimiin asusteisiin. Tämä ainutlaatuinen villalanka on Myrskyluodon taidokasta käsityötä, joka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan, samalla kun se kunnioittaa luontoa ja pientiloilta peräisin olevaa villaa.

Myrsky karstalanka on erityisen ihanteellinen kalastajaneuleisiin ja muihin villapaitoihin, tarjoten lämmintä ja kestävää neulemateriaalia. Se kutsuu neulojat luomaan käsin kosketeltavia taideteoksia, joissa yhdistyvät perinteinen saariston tunnelma ja nykyaikainen neulonta. Lisäksi tämä lanka mahdollistaa huovutuksen, antaen neulojille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia huopatuotteita.

Myrskyluodon villalangat ovat sitoutuneet vastuulliseen tuotantoon pientiloilta peräisin olevista raaka-aineista. Luonnonsävyiset langat edustavat lampaan omia sävyjä, ja valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Tämä tekee Myrsky-langasta eettisen ja ekologisen valinnan neulojille, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja laadukasta käsityötä.

Myrskyluodon Myrsky 3-säikeinen karstalanka ei ole vain neulelanka, vaan se on kutsu sukeltaa käsityön maailmaan, jossa perinne ja vastuullisuus kohtaavat. Tartu puikkoihin ja anna Myrsky-langalle mahdollisuus inspiroida luovuuttasi, luoda kestäviä ja kauniita käsitöitä sekä kantaa ylpeydellä osa tätä vastuullista tarinaa.

  • Vyyhtikoko: 100g
  • Paksuus: 140 tex x 3
  • Materiaali: 100% suomalainen villa
  • Puikkosuositus: 3-4mm
  • Pesusuositus: villapesu 30º
Arvostelut 0 arvostelua