m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Vihreäilo Vihreä Villalanka
Myrskyluodon Vihreäilo Vihreä Villalanka 100g 105 110g

Myrskyluodon Vihreäilo Vihreä Villalanka

Myrskyluodonvilla
22,05 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen vihreä villalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 6 kpl

Myrskyluodon Vihreäilo on lumoavan kaunis vihreä villalanka, joka on suunniteltu vastaamaan vaativiin tarpeisiin erityisesti saariston olosuhteissa. Tämä ainutlaatuinen hahtuvalanka on valmistettu huolella valikoiduista ahvenanmaanlampaanvilloista, jotka on kehrätty kaksisäikeiseksi ihmeeksi. Myrskyluodon Vihreäilo on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta käsityötä ja etsivät villalankaa monenlaisiin projekteihin.

Tämä kauniinvärinen hahtuvalanka on suunniteltu erityisesti islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin, tarjoten rajattomasti mahdollisuuksia luovuudellesi. Vihreäilo värisävy on pirteä, mieltä ilahduttava ruohonvihreä, joka hivelee silmiä ja tuo mieleen saariston vehreät maisemat. Tämän langan käsinvärjätystä vihreästä erästä lahjoitamme 10% tuotot nuorten mielenterveyden hyväksi. Tehdessäsi ostoksen Myrskyluodon Vihreäilo langasta, olet mukana tukemassa tärkeää hyväntekeväisyystyötä.

Myrskyluodon vihreä villalanka tarjoaa erinomaisen juoksevuuden, mikä tekee siitä miellyttävän työstää. Langassa on noin 195 metriä 100 grammaa kohden, ja sen tex-luku on 285 x 2. Tämä tekee siitä sopivan moniin erilaisiin neuleprojekteihin. Voit luoda kauniita ja kestäviä neuleita käyttämällä puikkoja, joiden koko on 4-5.

Käsityöläiset, jotka arvostavat laadukkaita materiaaleja ja kauniita värejä, löytävät Myrskyluodon Vihreäilo langasta täydellisen kumppanin luoville projekteilleen. Tartu puikkoihin, anna mielikuvituksesi lentää ja luo ainutlaatuisia, lämpimiä neuleita tämän upean villalangan avulla!

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5
  • Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa. Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.
Arvostelut 0 arvostelua