m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Luumu Punainen Villalanka
Myrskyluodon Luumu Punainen Villalanka 85g 100g 105g 115g 110g

Myrskyluodon Luumu Punainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
Tuotetta rajoitettu erä.
19,51 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen ja kotimainen hahtuvalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi.

Saatavuus 10 kpl

Myrskyluodon Luumu punainen villalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Tämä ainutlaatuinen lanka ei ole pelkästään neuletarvike, vaan se on taidokas käsityö, joka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan saariston kauniissa maisemissa.

Luumu lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn punaisen sävyn, joka on syvän luumunpunainen. Jokainen vyyhti on taidokkaasti värjätty käsityönä, mikä antaa langalle yksilöllisen ilmeen ja mahdollistaa ainutlaatuisten neuleprojektien luomisen. Punainen sävy luo intohimoa ja lämpöä jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Luumu ei ole vain punainen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Luumu-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä punainen väri kertoo tarinaa intohimoisista hetkistä ja saariston voimasta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Luumun punaisen hehkun ja ilmentävät saariston kauneutta ja voimaa.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua