m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Kanerva Punainen Villalanka
Myrskyluodon Kanerva Punainen Villalanka 95g 100g 105g

Myrskyluodon Kanerva Punainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen ja kotimainen hahtuvalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi.

Saatavuus 2 kpl

Myrskyluodon Kanerva punainen villalanka on kuin kutsu saariston voimaan ja väriloistoon, huolella valmistettu ahvenanmaanlampaanvilloista ja kehrättynä kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi. Tämä ainutlaatuinen lanka ei ole pelkästään neuletarvike, vaan se on taidokas käsityö, joka yhdistää perinteen ja modernin neulonnan saariston kauniissa maisemissa.

Kanerva lanka esittelee kauniin käsinvärjätyn punaisen sävyn, joka on upean syksyisen kanervanpunainen. Jokainen vyyhti on taidokkaasti värjätty käsityönä, mikä antaa langalle yksilöllisen ilmeen ja mahdollistaa ainutlaatuisten neuleprojektien luomisen. Punainen sävy luo intohimoa ja lämpöä jokaiseen neuleeseen.

Kaunis hahtuvalanka soveltuu täydellisesti erilaisiin neuleprojekteihin, kuten islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin ja kaarrokeneuleisiin. Sen kaksisäikeinen rakenne tarjoaa neulojille erinomaisen juoksevuuden ja helpon työstettävyyden, joten voit nauttia neulomisesta ja luoda kauniita käsitöitä vaivattomasti.

Myrskyluodon Kanerva ei ole vain punainen villalanka, vaan se on kutsu sukeltaa saariston värien ja tunnelman maailmaan. Tartu puikkoihin ja anna Kanerva-langalle mahdollisuus viedä sinut mukanaan luovaan seikkailuun, missä punainen väri kertoo tarinaa intohimoisista hetkistä ja saariston voimasta. Luo kauniita käsitöitä, jotka heijastavat Kanervan punaisen hehkun ja ilmentävät saariston kauneutta ja voimaa.

  • Juoksevuus n.195m/ 100g 
  • Tex. 285 x 2 
  • Sopii puikoille 4-5

Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua