m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon Aamunkoi Vaaleankeltainen Villalanka
Myrskyluodon Aamunkoi Vaaleankeltainen Villalanka 95g 110g

Myrskyluodon Aamunkoi Vaaleankeltainen Villalanka

Myrskyluodonvilla
21,80 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniinvärinen hahtuvalanka sopii mm. islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä kaarrokeneuleisiin.

Saatavuus 4 kpl

Myrskyluodon Aamunkoi on vaalea keltainen, lumoava ahvenanmaanlampaan villalanka, joka on taidokkaasti kehrätty kaksisäikeiseksi hahtuvalangaksi vastaamaan saariston vaativia olosuhteita. Tämä ainutlaatuinen lanka on suunniteltu innostamaan neulojia luomaan kauniita ja kestäviä käsitöitä, tuoden samalla saariston rauhan ja kauneuden jokaiseen neuleprojektiin.

Aamunkoi  lanka kutsuu luovuutta esiin monipuolisesti soveltuen islantilaisneuleisiin, norjalaisiin villapaitoihin sekä viehättäviin kaarrokeneuleisiin. Langassa yhdistyy laatu, pehmeys ja kauneus, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä kokeneille neulojille että niille, jotka vasta aloittelevat käsityötä. Sen kaksisäikeinen hahtuvalanka tarjoaa monia mahdollisuuksia luovuuden ilmaisuun ja projekteihin, jotka kestävät aikaa.

Aamunkoi  on enemmän kuin vain lanka - se on kaunis käsinvärjätty hempeä vaaleakeltainen, joka tuo mieleen meren rannikon ja saariston vihreyden. Jokainen kerä on huolellisesti käsinvärjätty, luoden yksilöllisen ja uniikin värimaailman jokaiseen neuleeseen. Lanka ei ainoastaan tarjoa korkealaatuista materiaalia käsityöprojekteihin, vaan myös mahdollisuuden luoda taidetta, joka kertoo tarinan saariston kauneudesta ja perinteistä.

Myrskyluodon ahvenanmaanlampaan villalanka on kutsu astua saariston maailmaan, tuntea pehmeän villan lämpö ja luoda kauniita käsitöitä, jotka säteilevät luovuutta ja huolellista käsityötä. Tartu puikkoihin ja anna Aamunkoi-langalle mahdollisuus viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle käsityön ja saariston lumoavaan maailmaan.

Juoksevuus n.195m/ 100g 

Tex. 285 x 2 

Sopii puikoille 4-5


Langat värjätään käsin pienissä erissä. Huomioithan tämän ja varaat riittävästi samanväristä lankaa.  Lanka saattaa päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Arvostelut 0 arvostelua