m y r s k y l u o d o n VILLA

Rakkaudesta ainutlaatuiseen, alkuperäisrotuiseen ahvenanmaanlampaaseen  me kasvattajat valmistimme sinulle pehmeää, kotimaista villalankaa. 

Myrskyluodon HAHTUVAKIEKKO harmaa MAININKI
Myrskyluodon HAHTUVAKIEKKO harmaa MAININKI Myrskyluodon HAHTUVAKIEKKO harmaa MAININKI n. 120g (111g-130g) n. 140g (131g-150g)

Myrskyluodon HAHTUVAKIEKKO harmaa MAININKI

Tuotetta rajoitettu erä.
14,30 €
Sisältää alv. 24 %

Hahtuvakiekko lanka on valmistettu 100% suomalaisesta lampaanvillasta. Se on pehmeää ja tarjoaa luonnollista lämpöä neuleprojekteihin. Langassa on kaksi hahtuva

Saatavuus 55 kpl

Etsitkö 100% suomalaista lampaanvillaa? Tutustu hahtuvakiekkoon, joka tarjoaa korkealaatuista villaa kotimaisesta tuotannosta. Hahtuvakiekossa on kaksi hahtuvasäiettä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan neuleprojekteihin. Lanka on helppo aloittaa ja jatkaa, vaikka se onkin herkkä katkeamaan. Käytä sitä neuloen, virkaten tai kutoen - sen kierteettömyys tekee siitä täydellisen valinnan huovutustöihin. Voit myös käyttää sitä sellaisenaan, tiukempana neulottuna. Hahtuvalankaa suositellaan käytettäväksi puikoilla kokoluokassa 4-5 mm ja huovutettaessa 6-7 mm. Lanka on kevyt, n.100-150g painava, ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin projekteihin, kuten puseroihin tai kestovaippahousuihin. Se on helppo puhdistaa hellävaraisella käsipesulla tai tuulettamalla. Tämä lanka on täysin kemikaaliton ja koinsuojaamaton, mikä tekee siitä luonnollisen valinnan ekologisiin projekteihin."

Arvostelut 0 arvostelua